PYXIS

Strategische samenwerking,
uw meerwaarde!

De professionals van PYXIS wijzen u graag de weg naar een gezonde financiële toekomst!

PYXIS Adviseurs ● Fiscalisten ● Accountants

Bij PYXIS begrijpen wij de uitdagingen waar u niet alleen als ondernemer, maar ook als privépersoon mee te maken krijgt. Wij staan ​​klaar om u te ondersteunen bij het nemen van impactvolle beslissingen.

Met onze ervaring en expertise helpen wij u graag om uw doelen te bereiken. PYXIS is uw strategische partner in de complexe wereld van financiën en fiscaliteit.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Of u nu een start-up of een gevestigd bedrijf bent, de professionals van PYXIS maken uw financiën begrijpelijk en overzichtelijk. Wij staan u graag bij in het nemen van weloverwogen beslissingen voor de toekomst.

12 + 14 =

Stel uw vraag:

9 + 9 =

Accountancy & Finance

PYXIS is een full-service accountantskantoor met een persoonlijke en proactieve aanpak. Wij denken graag met u mee over uw bedrijfsvoering, strategie en toekomstplannen.

Zo helpen wij u om uw onderneming succesvol te laten groeien en uw doelen te bereiken.

Financiële Planning & Fiscaliteit

De financieel planners van PYXIS geven integraal advies aan ondernemers en particulieren. Integraal wil zeggen dat wij alles in samenhang bekijken. De keuzes die u maakt, hebben veelal ook fiscale gevolgen.

Als u uw zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar hebt, profiteert u zowel zakelijk als privé maximaal van het behaalde resultaat.

Salarisadministratie & HR-Support

PYXIS begrijpt hoe belangrijk het is om te zorgen voor een goede salarisadministratie en HR-ondersteuning.

Een goed opgezette salarisadministratie zorgt voor een soepele betaling van salarissen en houdt uw bedrijf in overeenstemming met de wet- en regelgeving.

Uw partner sinds 1995

Al vanaf 1995 staan wij klaar om u te ondersteunen bij het nemen van impactvolle beslissingen. Met onze ervaring en expertise helpen wij u graag om uw doelen te bereiken. Of u nu een particulier of ondernemer bent, wij zetten onze expertise in voor verschillende disciplines. Wij houden van korte lijnen, dus neem gerust direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Marian Duurland AA

Marian Duurland AA

Reijer Hekelaar RB REP

Reijer Hekelaar RB REP

Laatste berichten:

Wie zijn mijn erfgenamen, als ik geen testament heb?

Wie zijn mijn erfgenamen is een belangrijke vraag want als je geen testament hebt dan regelt de wet wie je vermogen erft en hoeveel men krijgt.

Beleggen in BV of privé? Onder het belastingpakket 2023…

Met wetsvoorstel Overbruggingswet box 3 zal de Wet IB 2001 worden gewijzigd met gevolgen voor de vraag: beleggen in BV of privé?

De legitieme portie is een belangrijk aandachtspunt bij schenken

Giften die tijdens leven zijn gedaan, hoeven volgens de wet in principe niet verrekend te worden met de erfenis. Als dat wel de bedoeling is van een ouder, moet de ouder dit bij het doen van de gift expliciet vastleggen, om ruzie na het overlijden te voorkomen.

Vacatures:

Vacature Medewerker Bedrijfsbureau

Functie:  Medewerker Bedrijfsbureau Standplaats: NAARDEN (Gemeente Gooise Meren)   Uren:  28 - 40 uur per week (flexibel in te delen is bespreekbaar) Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring als...

Vacature Medewerker Afdeling Salarisadministratie/HR

Functie:  Medewerker Afdeling Salarisadministratie/HR Standplaats: NAARDEN (Gemeente Gooise Meren)   Uren:  minimaal 24 uur per week Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur? Ben je...

Vacature Medewerker Fiscale Aangiften

Vacature:  Medewerker Fiscale Aangiften (Accountancy) Standplaats: NAARDEN (Gemeente Gooise Meren)   Uren:  minimaal 24 uur per week Voor ons moderne kantoor in Naarden zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend aangiftemedewerker die van aanpakken weet....