Online boekhouden

PYXIS heeft gecertificeerde TWINFIELD specialisten in dienst die alle ins en outs van deze online boekhoudsoftware kennen. Als u ons vraagt een omgeving voor u in te richten, doen wij dat met deze software. Wij kunnen u dan optimaal ondersteunen bij het gebruik maken van alle gemakken die deze software u biedt. Uiteraard beschikt PYXIS ook over ruime kennis van en ervaring in andere gangbare softwarepakketten.

Efficiënt samenwerken

Voor al onze relaties maken wij een account aan in PYXIS Online, ons online klantenportaal. Na een korte instructie kunt u direct alle relevante zaken met betrekking tot uw boekhouding – 24 uur per dag en 7 dagen in de week – online met ons afstemmen. U heeft altijd toegang tot uw online archief en eventueel ook uw TWINFIELD omgeving.

Nog maar één keer inloggen

Alle denkbare software-applicaties kunnen binnen uw persoonlijke klantportaal gekoppeld worden. Hierdoor kunt u:

 • Online aangiften, loonstroken, jaarrekeningen en rapportages inzien, bij elk nieuw document dat voor u beschikbaar komt, ontvangt u van ons een e-mail notificatie.
 • Uw eigen informatie, bestanden en documenten met ons delen.
 • Uw elektronische handtekening plaatsen onder een belastingaangifte en/of jaarrekening en dit direct online versturen naar de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.
 • Direct werken in applicaties als Basecone, Twinfield en NMBRS.
 • zeker zijn dat uw informatie veilig opgeslagen is en geback-upt wordt .

Begeleiding bij het starten

Wij helpen u graag om dit voor u en uw onderneming zo efficiënt mogelijk van start te laten gaan. Neem contact op met een van onze specialisten: Timo SasaboneNick Jägers of Juliën van Dorp.

Begin met tijd besparen, neem contact met ons op >

Ook als u nog geen relatie van PYXIS bent staan wij u graag te woord over de mogelijkheden.

PYXIS Online is ons online klantenportaal. U vindt hier overzichtelijk gerangschikt al uw jaarrekeningen, dossiers en aangiftedocumenten. Het portal is interactief; u kunt eenvoudig, veilig en snel uw eigen informatie opvragen en documenten aan ons versturen.

Onze accountancy berichten en tips:

Belastingplan 2021: box 3 aanpassingen

Met een levenstestament legt u vast wie uw (zakelijke) belangen mag behartigen wanneer u hier zelf niet meer toe in staat bent. Juist voor ondernemers, jong en oud, is het belangrijk om dit goed te regelen.

PYXIS sponsor SDO seizoen 2019/2020

PYXIS sponsor SDO seizoen 2019/2020Met plezier kunnen wij melden dat PYXIS sponsor is geworden van voetbalclub SDO. Om het een en ander...

Selectie fiscaal nieuws februari 2019

Onze selectie van fiscaal nieuws van de afgelopen maand Via social media deelt PYXIS dagelijks leestips van relevante zaken die ons online opvallen...

Selectie fiscaal nieuws december 2018

Onze selectie van fiscaal nieuws van de afgelopen maand Via social media deelt PYXIS dagelijks leestips van relevante zaken die ons online opvallen...

Samenwerken met de (online) accountants van PYXIS

Uitbesteden loont

Mocht u interesse hebben in het uitbesteden van uw administratie, of wanneer u hierover meer informatie wenst te ontvangen, vul dan één van de onderstaande contactformulieren in. Vul het linkse formulier in wanneer u het voor het eerst gaat uitbesteden en het rechterformulier wanneer u overstapt van één van onze collega’s.

Accountants

 • Jeroen Duivis AA CPA
 • Marian Duurland AA CPA
 • Timo Sasabone
 • Juliën van Dorp
 • Zinzi van der Veen
 • Jet de Rijcke
 • Martijn van Houten
  (niet op de foto)

Wilt u ook met ons samenwerken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen de eerst mogelijk werkdag contact met u op.