Financial planning gepensioneerden

Uit onderzoek blijkt dat vier op de vijf Nederlanders een pensioentekort heeft, maar dat de meerderheid liever een bezoek aan de tandarts brengt dan zich in zijn of haar oudedagsvoorziening te verdiepen. Dat terwijl het inkomen als je stopt met werken van heel wat factoren afhangt en het daarom verstandig is om regelmatig stil te staan bij “later”.

Maak de keuzes die jij wilt

Ook na pensionering kan je behoefte hebben aan pensioenadvies. Zo krijg je mogelijk te maken met andere belastingregels. Is het zinvol om regelmatig te bezien of het vermogen waarvan je moet leven nog voldoende is om je doelstellingen te verwezenlijken en ga je nadenken over hoe je jouw vermogen het beste kunt doorgeven aan de volgende generatie. PYXIS helpt je bij deze vraagstukken en zoekt samen met jou naar een passende oplossing.

 

Onze financiële planning berichten en tips:

 

DGA en financiële planning, een logische combinatie!

Van oudsher was de accountant veelal de vertrouwenspersoon en adviseur van de DGA. De laatste jaren echter zien we dat deze rol meer en meer wordt opgepakt door de financieel planner. Ook wij zien dit in onze praktijk gebeuren.

Fiscaal voordeel in 2021

Fiscaal voordeel in lastige tijden dat is het gevolg van een aantal belastingwijzigingen die voor dit jaar zijn doorgevoerd. PYXIS zet ze op een rijtje.

Uw financiën overzichtelijker in 2021?

De 2e Kamer heeft een amendement aangenomen om volgende jaar de schenkingsvrijstelling tijdelijk omhoog bij te stellen. Een leuk extraatje voor onder de Kerstboom!

Schenkingsvrijstelling tijdelijk omhoog

De 2e Kamer heeft een amendement aangenomen om volgende jaar de schenkingsvrijstelling tijdelijk omhoog bij te stellen. Een leuk extraatje voor onder de Kerstboom!

 

Samenwerken met de financieel planners van PYXIS

 

 

Financieel planners

  • Reijer Hekelaar RB
  • Majorie Molegraaf RB FFP
    (niet op de foto)
  • mr. Sandra van der Veer RB FFP