Arbeidsrecht

Het Nederlandse arbeidsrecht is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Gezien de veranderende arbeidsmarkt het zal ook de komende jaren continu aangepast en gewijzigd worden.

Werkt u conform de Wet Werk en Zekerheid?

Door het op 1 juli 2015 definitieve in werking treden van de Wet Werk en Zekerheid zijn veel bekende wettelijke regelingen veranderd. Bijvoorbeeld de regels rond arbeidscontracten en ontslag.

Zijn uw arbeidsovereenkomsten wel up-to-date?

Ondernemers en werkgevers staan niet altijd stil bij de invloed van de Wet Werk en Zekerheid op arbeidsovereenkomsten of in conflictsituaties. Ze zijn namelijk druk met ondernemen. Ook nieuwe wijzigingen in de Wet Werk en Zekerheid worden in een razend tempo doorgevoerd. Dit zorgt er bij veel werkgevers voor dat de uitvoering van de Wet eerder een onzekerheid is geworden.

Is de nieuwe ketenregeling u al bekend?

  • Weet u bijvoorbeeld hoe het zit met de nieuwe ketenregeling en welke veranderingen u de komende jaren nog kunt verwachten?
  • Voldoen uw arbeidsovereenkomsten aan de nieuwe eisen van de Wet Werk en Zekerheid?
  • Weet u welke stappen u sinds het in werking treden van de Wet Werk en Zekerheid dient te nemen in een conflictsituatie?

Laat ons u ondersteunen

De adviseurs van PYXIS staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen met betrekking tot het arbeidsrecht en de Wet Werk en Zekerheid te beantwoorden.

Weet zeker hoe de Wet Werk en Zekerheid in uw situatie werkt!

PYXIS Online & NMBRS

Ons portal PYXIS Online maakt samenwerken met ons snel en eenvoudig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Download dan het overzicht met de functionaliteit van de NMBRS software die wij via ons platform bieden.

Onze salarisadministratie berichten en tips:

Vacature Medewerker Bedrijfsbureau

Functie:  Medewerker Bedrijfsbureau Standplaats: NAARDEN (Gemeente Gooise Meren)   Uren:  28 - 40 uur per week (flexibel in te delen is bespreekbaar) Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring als...

Wie zijn mijn erfgenamen, als ik geen testament heb?

Wie zijn mijn erfgenamen is een belangrijke vraag want als je geen testament hebt dan regelt de wet wie je vermogen erft en hoeveel men krijgt.

Beleggen in BV of privé? Onder het belastingpakket 2023…

Met wetsvoorstel Overbruggingswet box 3 zal de Wet IB 2001 worden gewijzigd met gevolgen voor de vraag: beleggen in BV of privé?

Vacature Medewerker Afdeling Salarisadministratie/HR

Functie:  Medewerker Afdeling Salarisadministratie/HR Standplaats: NAARDEN (Gemeente Gooise Meren)   Uren:  minimaal 24 uur per week Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur? Ben je...

Vacature Medewerker Fiscale Aangiften

Vacature:  Medewerker Fiscale Aangiften (Accountancy) Standplaats: NAARDEN (Gemeente Gooise Meren)   Uren:  minimaal 24 uur per week Voor ons moderne kantoor in Naarden zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend aangiftemedewerker die van aanpakken weet....

Samenwerken met de salarisadministratie adviseurs van PYXIS

Uitbesteden loont

Heeft u interesse in het uitbesteden van uw salarisadministratie, of wilt u hierover meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op met  een van de onderstaande formulieren. Vul het linker formulier in wanneer u het voor het eerst gaat uitbesteden en het rechter formulier wanneer u wilt overstappen van een van onze collega’s.

 

Salarisadministrateurs

  • Michaela Klopman – Hofman  RPP
  • Carl Grim

 

Van start gaan met PYXIS:

Kies hier hoe u van start wilt gaan:

Overstappen naar PYXIS:

Kies hier hoe u wilt overstappen: