Via social media deelt PYXIS dagelijks leestips van relevante zaken die ons online opvallen en waarvan wij verwachten dat onze relaties er hun voordeel mee kunnen doen.

Onze selectie van nieuws m.b.t. financiële planning van de afgelopen maand

Hieronder de vijf berichten waarop met onze volgers de meeste interactie was:

Vermogensopbouw: hoe haalt u meer rendement uit uw vermogen?

Vermogensopbouw is een belangrijk onderdeel van uw financiële planning. Voor de ene persoon is het uitbreiden van zijn vermogen het belangrijkste doel, voor de ander is het behoud van vermogen belangrijk. Pyxis kan u op deskundige wijze adviseren hoe u uw vermogensopbouw verantwoord kunt plannen om uw wensen en doelstellingen waar te maken.

Lees verder…

Kosteloos borg staan is onzakelijk

Als een aanmerkelijkbelanghouder borg staat voor schulden van zijn B.V. zal de fiscus een eventueel later geleden borgstellingsverlies alleen accepteren als de grootaandeelhouder zakelijk heeft gehandeld. Het eisen van een vergoeding voor het borg staan is een goed begin.

Lees verder op Taxence…

Hoe gaat u uw hypotheek terugbetalen?

Is uw hypotheek – of een gedeelte ervan – aflossingsvrij? Bij een aflossingsvrije hypotheek lost u gedurende de looptijd niks af. Maar weet u al hoe u af gaat lossen aan het einde van de looptijd? Het is goed om de mogelijkheden nu alvast te onderzoeken.

Lees verder op Taxence…

Heeft u een pensioengat? Dit kunt u eraan doen!

Veel mensen maken zich zorgen over een pensioentekort. Toch zijn er vaak meer oplossingen dan u denkt. Dertigers zijn er nog niet zo mee bezig, maar sommige veertigers en vijftigers komen erachter dat zij te weinig pensioen hebben opgebouwd. Bijvoorbeeld omdat zij niet altijd hebben gewerkt of omdat hun werkgever geen of een zuinige pensioenregeling aanbiedt.

Lees verder op FFP.nl…

AFM: interesse in crypto’s daalt scherp, ICO’s gelden als risicovol

De interesse van Nederlandse consumenten in crypto’s daalt scherp. Koersdalingen zijn daarvoor de belangrijkste reden. Een vergelijkbaar beeld komt naar voren bij deelnemers aan Initial Coin Offerings (ICO’s). Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Lees verder op AFM.nl…

Wilt u al onze leestips ontvangen?

Volg ons dan ook op social media:

Heeft u na het lezen van het bovenstaande? Schroom dan niet en neem gerust contact met mij op (035 – 69 421 28). Of stuur een e-mail naar rhekelaar@pyxis.nl

Reijer Hekelaar RB REP

Reijer Hekelaar RB REP

Partner, Adviseur, Register Estate Planner (REP)

Werkt voor PYXIS sinds de fusie 2012, daarvoor werkzaam bij Reijer Hekelaar & Associates sinds maart 1995

Wat is de uitdaging in je huidige functie?
Het mooiste aan mijn werk is dat ik relaties kan bijstaan in het oplossen van vragen en voorkomen van fiscale, financiële en juridische problemen. Daarnaast om met vaktechnische creativiteit iedereen voor te zijn ten behoeve van de relatie. Een probleem is voor mij geen probleem, maar eerder een kans. Ik zie elk probleem van een relatie als een persoonlijke uitdaging.

Bel: 035 - 799 35 01 of mail: rhekelaar@pyxis.nl