Functie:  Medewerker Ondersteuning Accountants (M/V)

Minimaal uren:  36 uur per week

Standplaats: Bussum (Gemeente Gooise Meren)

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je werkervaring als  Accountant relatiebeheerder in het MKB segment?  Ben je opzoek naar een uitdagende functie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Kantoor Organisatie

Wij zijn een ambitieus kantoor op het gebied van accountancy en  belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Financial- en of Estate Planning, Corporate Finance, en Employment  Advisory. En, in samenwerking met een collega kantoor in ’t Gooi, bedienen wij ook een aantal zeer grote controle cliënten.

Bij ons kantoor  herken je de korte lijnen en informele sfeer.  Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep cliënten  en relaties van uiteenlopende omvang die wij kunnen bedienen. Los van de prettige informele sfeer zijn wij ook een professioneel zakelijk kantoor waar vaktechniek, kennis, creativiteit en kwaliteit zeer hoog staat aangeschreven.

Werkzaamheden

We zijn altijd direct betrokken bij onze cliënten en relaties. Sterker nog, we gaan steeds een stap verder met onze dienstverlening. Onze cliënten en relaties  zijn o.a. ondernemers die ruimte willen hebben om te ondernemen. Tevens staan wij zeer veel (vermogende) particulieren, instellingen, stichtingen en verenigingen bij met allerhande vragen.  Reden voor ons dat wij voor de ondernemers reeds enige tijd geleden zijn begonnen met de “administratiestraat”. Een dienstverlening waarmee de administratie van de klant perfect geautomatiseerd is en we aansluitend advies op maat kunnen geven. Onze relatiebeheerders  geven inzicht in de actuele cijfers met behulp van dashboards. En via een online klantportaal kunnen de ondernemers dag en nacht hun administratie en dashboards inzien. Op deze manier kunnen ondernemers ondernemen mét de zekerheid van actuele cijfers.

Jouw baan bij ons is dat je de Partners van kantoor (Accountants) gaat ontzorgen en dat je betrokken bent met hun relatiebestand. Je gaat werken voor twee accountants en je gaat samenwerken met een jong team in een open en informele cultuur aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor de cliënten. Als ondersteuning voor de partners verkrijg je een afwisselende functie waarin je kennismaakt met verschillende typologieën. In samenwerking met je collega’s verricht je tevens uiteenlopende accountancywerkzaamheden voor klanten: je begint met het zelfstandig verwerken van de administraties je biedt ondersteuning bij het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages in je contacten met de partners dan wel de cliënten signaleer je behoeften en trends, waar je snel en adequaat op in weet te spelen en dit bijtijds doorneemt met de partners van kantoor.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde AA opleiding HBO AC / BE en bereid bent  om een vervolg dan wel een specialisatie opleiding te gaan volgen.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring binnen de accountancy.
  • Goede beheersing  van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift, is wel  belangrijk.
  • Je bent creatief, dienstverlenend en ondernemend.
  • Het uitbreiden van je netwerk en relatiebestand van kantoor zie jij als een uitdaging !
  • Je hebt geen “nine-tot-five mentaliteit”en je bent  flexibel ingesteld.
  • Je bent enthousiast en leergierig maar zeker ook vaktechnisch pragmatisch .
  • Je bent een echte teamspeler die van aanpakken weet en communicatief vaardig is, zowel in woord als geschrift (goede kennis van Engelse taal is een pre).
  • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.
  • Je woont in een straal van max 35 km van kantoor (woonachtig in ’t Gooi is een pré).

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons efficiënt en op de juiste wijze  ingewerkt.  De salarismogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden  zijn marktconform en hangen af van jouw niveau.  Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol en zullen besproken worden.

PYXIS  streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Ons kantoor adagium is; “ Strategische samenwerking, uw meerwaarde ! “

Solliciteer nu!

Stuur je CV met daarbij je motivatiebrief (voorzien van recente pasfoto) naar rhekelaar@pyxis.nl en wie weet ben je binnenkort onze collega. 

PYXIS streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants

Wij zijn een ambitieus kantoor op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen. Bij ons kantoor herken je de korte lijnen en informele sfeer. We zijn daarbij erg trots op onze uitgebreide groep cliënten en relaties van uiteenlopende omvang die wij mogen bedienen.