Corona Maatregelen PYXIS

door | mrt 20, 2020

Corona maatregelen

Corona maatregelen PYXIS

Ons kantoor is tijdens werkdagen gewoon geopend maar met minimale bezetting.

Beste relaties,

De medewerkers van PYXIS werken de afgelopen dagen, en in ieder geval tot en met 6 april, zoveel mogelijk vanuit huis. Hierbij geven wij als kantoor gehoor aan de oproep van Minister-president Rutte, die tijdens de persconferentie op zondag 15 maart jl. een oproep deed aan alle inwoners van Nederland om, waar mogelijk, thuis te werken.

Alle medewerkers van PYXIS beschikken over computers alsmede een laptop en zeer goede communicatiemiddelen en hebben de mogelijkheid om thuis te werken. Zij zullen dit, waar mogelijk, de komende periode ook blijven doen.

Maatregelen m.b.t. kantoorbezoek

De directie van PYXIS heeft een aantal maatregelen genomen om medewerkers, cliënten en bezoekers zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus (COVID-19). De belangrijkste maatregelen worden hieronder aangegeven. In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid hebben wij besloten de navolgende maatregelen te treffen:

  1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen dan wel te houden.
  2. Wij gaan zeer terughoudend om met onaangekondigd bezoek dat niet op afspraak is.
  3. Wij motiveren u en onze medewerkers om virtuele vergaderoplossingen te gebruiken om elkaar te spreken.
  4. Het kan zijn dat onze medewerkers minder frequent op kantoor aanwezig zijn. Wij vragen u hiervoor uw begrip.
  5. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan strikt nodig is.

Het is een bijzondere en hectische (onzekere) periode. Dit vraagt om een goede samenwerking, blijven communiceren met elkaar, energie en doorzettingsvermogen. U kunt terugvallen op ons adagium:

“Strategische samenwerking, uw meerwaarde ”

Wij volgen de ontwikkelingen nauwlettend. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Team PYXIS

PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants

Wij zijn een ambitieus kantoor op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen. Bij ons kantoor herken je de korte lijnen en informele sfeer. We zijn daarbij erg trots op onze uitgebreide groep cliënten en relaties van uiteenlopende omvang die wij mogen bedienen.