Over ons

De professionals van PYXIS staan voor een heldere koersbepaling die leidt tot concreet resultaat.

Over ons

Bij PYXIS vindt u een team van deskundige professionals die zich inzetten om u te voorzien van hoogwaardige diensten op het gebied van Accountancy & Finance, Financiële planning & Fiscaliteit en Salarisadministratie & HR-support.

Bij PYXIS begrijpen wij de uitdagingen waar u niet alleen als ondernemer, maar ook als privépersoon mee te maken hebt. Wij staan ​​klaar om u te ondersteunen bij het nemen van impactvolle beslissingen

Met onze expertise en ervaring helpen wij u graag om uw doelen te bereiken. PYXIS is uw strategische partner in de complexe wereld van financiën en fiscaliteit.

Voor wie?

PYXIS werkt niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren, stichtingen en verenigingen in de regio’s ‘t Gooi, Eemland, Flevoland en Groot-Amsterdam. die bewust kiezen voor actieve sturing op de korte termijn op basis van doelstellingen voor de lange termijn.

Daarnaast bestaat een groot deel van onze clientèle uit specialisten in de zorg. Dit door onze kennis van de werkprocessen, kennis van zorgwet- en regelgeving en omdat wij op de hoogte zijn van alle actuele financiële en fiscale regels binnen de zorg.

Permanente educatie

De lidmaatschappen en samenwerking met verschillende beroepsorganisaties en branchegenoten, die samengaat met continue (verplichte) permanente educatie stelt het team van PYXIS in staat om permanent een professionele invulling van het beroep goed gestalte geven.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Of het nu om uw zakelijke belangen gaat of uw persoonlijke financiën, PYXIS kan van onschatbare waarde zijn voor het helpen begrijpen van uw financiën en het nemen van weloverwogen beslissingen voor de toekomst.

10 + 3 =

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons