Over ons

PYXIS Accountants en Belastingadviseurs zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op de primaire activiteiten van uw onderneming. Dit doen we door al uw reguliere financiële en fiscale zaken uit handen te nemen.

Strategische samenwerking, uw meerwaarde

Meerwaarde ontstaat door samen naar de tijdshorizon van uw ondernemingsplannen en uw persoonlijke ambities te kijken en dit te koppelen aan een systematische verbeteringsaanpak op basis van de belangrijkste resultaatbepalers van uw onderneming.

PYXIS als kompas

PYXIS ziet de administratie van uw onderneming vooral als een rijke bron van informatie die kan dienen als een kompas kan dienen voor het ondernemerschap. Samen maken we analyses en zetten we de financiële strategie uit voor uw onderneming, stichting of (sport)vereniging.

Een gevestigde organisatie binnen ’t Gooi, Eemland en Flevoland

In 2012 zijn de kennis en kunde van twee regionaal gevestigde kantoren in PYXIS samengekomen.

  • Stolp & Fennis Registeraccountants, Almere
    Robert J.J. Fennis RA RE & Jeroen Duivis AA, sinds 1993
  • Reijer Hekelaar & Associates, Naarden
    Reijer Hekelaar RB, sinds 1995

De toegevoegde waarde van deze samenwerking komt ten goede aan uw organisatie.  Tegelijktijd kunnen wij u een breder dienstenpakket aanbieden.

Voor wie?

PYXIS werkt voor ondernemers, stichtingen en verenigingen in de regio’s ‘t Gooi, Eemland en Flevoland die bewust kiezen voor actieve sturing op de korte termijn op basis van doelstellingen voor de lange termijn.

PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants

Wij zijn een ambitieus kantoor op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen. Bij ons kantoor herken je de korte lijnen en informele sfeer. We zijn daarbij erg trots op onze uitgebreide groep cliënten en relaties van uiteenlopende omvang die wij mogen bedienen.