STAGIAIR Assistent Accountant / Finance

Ben je op dit moment bezig met je hbo-opleiding Accountancy of Economie en ben je op zoek naar een (afstudeer-)stage per september? Als Stagiair Accountancy maak je op zelfstandige wijze kennis met onze finance- en of samenstelpraktijk.

Ontwikkeling en verantwoordelijkheid

Bij PYXIS is er ruimte voor ontwikkeling. Ieder mag zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Daarbij kennen wij wel een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Dit betekent overigens niet dat je op jezelf bent aangewezen, je bent onderdeel van een team, en natuurlijk mag je je collega’s altijd vragen voor uitleg, om te helpen of bij te springen waar nodig. Je staat er echt niet alleen voor! Tijdens je stage kun je dus gepaste en meedenkende begeleiding verwachten van alle collega’s!

Onze kijk op samenwerken

Ondernemers en organisaties hebben baat bij het bouwen van een stevig fundament, zodat kan worden gewerkt aan het realiseren van financiële doelen. Dit doen wij door (pro)actief te zijn, een soepele samenwerking met één vast aanspreekpunt. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar ook naar andere belangrijke bedrijfsgegevens.

Wat ga je doen als Stagiair Assistent Accountant bij PYXIS?

Je gaat je bezighouden met het uitvoeren van diverse financiële werkzaamheden voor onze relaties. Dit doe je in het kader van de verwerking en review van administraties en het voorbereiden van dossiers in kader van het samenstellen van de jaarrekening. PYXIS werkt voor veel verschillende relaties en industrieën: mkb, bouw en vastgoed, horeca, medische branche en detailhandel, om maar wat voorbeelden te geven. Wij investeren in innovatie, werken, waar nodig, data gedreven en integreren technologische innovaties, zoals data- analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook goed ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze jonge collega’s in een uitermate informele cultuur.

Waarom PYXIS?

Stage lopen bij PYXIS betekent dat je kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij werken met 21 collega’s  en wat ons toch we anders maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te om te zetten naar de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Een goed omgeving voor een getalenteerde zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor relaties en ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden van een gezonde ambitie en vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven. 

Zie jij de uitdaging?….., voor jezelf….

Neem dan contact met ons op.  Stuur je CV met daarbij je motivatiebrief (voorzien van recente pasfoto) naar rhekelaar@pyxis.nl en wie weet ben je binnenkort onze nieuwe collega……(stagiair).

PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants

Wij zijn een ambitieus kantoor op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen. Bij ons kantoor herken je de korte lijnen en informele sfeer. We zijn daarbij erg trots op onze uitgebreide groep cliënten en relaties van uiteenlopende omvang die wij mogen bedienen.