STAGIAIR Studentstage Fiscaal

Ben je op dit moment bezig met je hbo-opleiding Finance, Tax & Advice of Bachelor Fiscaal Recht en ben je op zoek naar een (afstudeer-)stage per september? Als Stagiair Fiscaal maak je op zelfstandige wijze kennis met onze fiscale afdeling en de aangiftepraktijk.

Ontwikkeling en verantwoordelijkheid

Bij PYXIS is er ruimte voor ontwikkeling. Ieder mag zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Daarbij kennen wij wel een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Dit betekent overigens niet dat je op jezelf bent aangewezen, je bent onderdeel van een team, en natuurlijk mag je je collega’s altijd vragen voor uitleg, om te helpen of bij te springen waar nodig. Je staat er echt niet alleen voor! Tijdens je stage kun je dus gepaste en meedenkende begeleiding verwachten van alle collega’s!

Onze kijk op samenwerken

Ondernemers en organisaties hebben baat bij het bouwen van een stevig fundament, zodat kan worden gewerkt aan het realiseren van financiële doelen. Dit doen wij door (pro)actief te zijn, een soepele samenwerking met één vast aanspreekpunt. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar ook naar andere belangrijke bedrijfsgegevens.

Wat ga je doen als Stagiair Assistent Accountant bij PYXIS?

Je gaat je bezighouden binnen de fiscale (advies)praktijk. Met name zal, in beginsel, de nadruk gelegd worden de aangiftepraktijk (IB/VPB e.d.). Dit ga je doen in het kader van de verwerking en review van aangiftes Inkomstenbelasting. Tevens zal je ter ondersteuning zijn van de aanwezige fiscalisten en financiële- estate planners. PYXIS werkt voor veel verschillende relaties en industrieën: mkb, bouw en vastgoed, horeca, medische branche en detailhandel, om maar wat voorbeelden te geven. Wij investeren in innovatie, werken, waar nodig, data gedreven en integreren technologische innovaties. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en je fiscale vaardigheden dan ook goed ontwikkelen. Je werkt in vast team wat bestaat uit fiscalisten, financieel- en estate planners. En, niet te vergeten, in een uitermate informele cultuur.

Waarom PYXIS?

Stage lopen bij PYXIS betekent dat je kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij werken met 21 collega’s  en wat ons toch we anders maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te om te zetten naar de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Een goed omgeving voor een getalenteerde zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor relaties en ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden van een gezonde ambitie en vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven. 

Zie jij jezelf in deze rol….?, dan gaan wij graag een goed gesprek aan met jou!

Neem dan contact met ons op.  Stuur je CV met daarbij je motivatiebrief (voorzien van recente pasfoto) naar rhekelaar@pyxis.nl en wie weet ben je binnenkort onze nieuwe collega……(stagiair).

PYXIS Adviseurs | Fiscalisten | Accountants

Wij zijn een ambitieus kantoor op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen. Bij ons kantoor herken je de korte lijnen en informele sfeer. We zijn daarbij erg trots op onze uitgebreide groep cliënten en relaties van uiteenlopende omvang die wij mogen bedienen.