Stel uw online afschriften op tijd zeker

Een simpele maar oh zo praktische tip: zorg er voor dat u in deze periode de elektronische afschriften van uw bankrekeningen over 2017 download. Bij de meeste banken kan dit zonder kosten gedaan worden over een periode die tot 18 maanden terug gaat. Daarna worden er kosten per afschrift in rekening gebracht. Download voor de zekerheid de bankafschriften in pdf en MT940. Dit kan bij eventuele vragen achteraf handig zijn.

Voorkom dus onnodige kosten in de toekomst en download ze nu gratis.

Bel gerust met vragen

Heeft u hier verdere vragen over? Neem dan gerust contact met mij of mijn collega Timo Sasabone. Bel ons (035 – 69 421 28) of stuur mij een e-mail: MvanHouten@pyxis.nl

Martijn van Houten

Martijn van Houten

Assistent Accountant en gecertificeerd Twinfield Expert

Werkt voor PYXIS sinds januari 2008.

In diverse financiële functies (en als ondernemer) heb ik vaak te maken gehad met verschillende accountantskantoren. Mijn invalshoek is nu anders, maar ik begrijp de beleving van de cliënt.
 Het leukste van mijn werk is het ondersteunen van de cliënt en het verhaal van hun cijfers. Een serie letters vormen woorden en die woorden een verhaal. Cijfers vormen getallen en in de verhouding van de getallen lees je ook een verhaal. De uitdaging is, om er samen een mooi verhaal van te maken.