Accountancy & Finance

De accountants en fiscalisten van PYXIS staan voor een heldere koersbepaling die leidt tot concreet resultaat.

Jaarrekening

Wij stellen uw fiscale en commerciële jaarrekening samen. De jaarrekening is het vertrekpunt. Vanuit de jaarrekening kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en kansen en denken we samen met u na over de toekomst. Wij voorzien u graag van een passend bedrijfsadvies.

Zorgvuldig en vakbekwaam

De jaarrekening wordt voorzien van een samenstellingsverklaring van een accountant. Wij verklaren daarmee dat de jaarrekening zorgvuldig en op vakbekwame wijze is samengesteld in overeenstemming met de beroepsvoorschriften van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en dat deze ook voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Wij helpen u graag om dit traject voor u en uw onderneming zo efficiënt mogelijk van start te laten gaan. Neem contact op met een van onze specialisten: Timo Sasabone, Jet de Rijcke, Marian Duurland, of Jeroen Duivis.

Begeleiding bij het starten

Wij helpen u graag om dit traject voor u en uw onderneming zo efficiënt mogelijk van start te laten gaan. Neem contact op met een van onze specialisten: Timo Sasabone, Jet de Rijcke, Marian Duurland of Jeroen Duivis.

Stel uw vraag:

6 + 1 =

Onze Accountancy & Finance professionals

Wij houden van korte lijnen, neem gerust direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.