Accountancy & Finance

De accountants en fiscalisten van PYXIS staan voor een heldere koersbepaling die leidt tot concreet resultaat.

Online boekhouden

PYXIS heeft gecertificeerde TWINFIELD specialisten in dienst die alle ins en outs van deze online boekhoudsoftware kennen. Als u ons vraagt een omgeving voor u in te richten, doen wij dat met deze software. Wij kunnen u dan optimaal ondersteunen bij het gebruik maken van alle gemakken die deze software u biedt. Uiteraard beschikt PYXIS ook over ruime kennis van en ervaring in andere gangbare softwarepakketten.

Efficiënt samenwerken

Voor al onze relaties maken wij een account aan in PYXIS Online, ons online klantenportaal. Na een korte instructie kunt u direct alle relevante zaken met betrekking tot uw boekhouding – 24 uur per dag en 7 dagen in de week – online met ons afstemmen. U heeft altijd toegang tot uw online archief en eventueel ook uw TWINFIELD omgeving.

Nog maar één keer inloggen

Alle denkbare software-applicaties kunnen binnen uw persoonlijke klantportaal gekoppeld worden. Hierdoor kunt u:

  • Online aangiften, loonstroken, jaarrekeningen en rapportages inzien, bij elk nieuw document dat voor u beschikbaar komt, ontvangt u van ons een e-mail notificatie.
  • Uw eigen informatie, bestanden en documenten met ons delen.
  • Uw elektronische handtekening plaatsen onder een belastingaangifte en/of jaarrekening en dit direct online versturen naar de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.
  • Direct werken in applicaties als Basecone, Twinfield en NMBRS.
  • zeker zijn dat uw informatie veilig opgeslagen is en geback-upt wordt .

Begeleiding bij het starten

Wij helpen u graag om dit traject voor u en uw onderneming zo efficiënt mogelijk van start te laten gaan. Neem contact op met een van onze specialisten: Timo SasaboneNick Jägers, Jet de Rijcke of Juliën van Dorp.

Stel uw vraag:

3 + 2 =

Onze Accountancy & Finance professionals

Wij houden van korte lijnen, neem gerust direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.