Financiële Planning & Fiscaliteit

De financieel planners en fiscalisten van PYXIS staan voor een heldere koersbepaling die leidt tot concreet resultaat.

Heeft u uw pensioen goed geregeld?

Uit onderzoek blijkt dat vier op de vijf Nederlanders een pensioentekort heeft, maar dat de meerderheid liever een bezoek aan de tandarts brengt dan zich in zijn of haar oudedagsvoorziening te verdiepen. Dat terwijl het inkomen als u stopt met werken van heel wat factoren afhangt en het daarom verstandig is om regelmatig stil te staan bij “later”.

Wanneer staat u wel stil bij later?

Het grootste probleem is misschien wel dat men vaak niet eens weet waar te beginnen. Pensioen is zo’n containerbegrip, waar begint u  om vast te stellen waar u staat en waar u naartoe wil.

PYXIS maakt het makkelijker

Beschouw deze pagina als start van onderzoek naar uw pensioen in de toekomst. Kies steeds de optie die het best bij uw situatie past en uiteindelijk bezorgen wij u een persoonlijk pensioenplan.

Een persoonlijk pensioenplan geeft rust en ruimte

Een persoonlijk pensioenplan geeft u inzicht in uw financiële situatie en schets wat u kunt doen om hier eventueel verbetering in aan te brengen. Het mag voor zich spreken dat bij het opstellen van een pensioenplan de bestaande PYXIS cliënten het voordeel hebben dat wij ze al goed kennen. Bent u nog geen relatie van ons kantoor dan is dit juist weer een mooie kennismaking.

Neem de eerste stap: waar staat u ten opzichte van uw pensioen?

Of u nu nog ver van uw pensioen afzit, er kort voor staat of al met pensioen bent, PYXIS kan u in iedere fase met uw pensioen helpen. In welke fase zit u? Klik op hetgeen dat voor u van toepassing is.

Het is nooit te laat

Hebt u twijfels dan helpt misschien een persoonlijk gesprek. Bel ons gerust indien wij u op één of andere manier inzicht in uw financiële situatie kunnen bieden. Neem dan contact op met ondergetekende of een van de collega’s. Wij adviseren u graag!

Onze Financiële Planning & Fiscaliteit professionals

Wij houden van korte lijnen, neem gerust direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Majorie Molegraaf RB CFP REP

Majorie Molegraaf RB CFP REP

Reijer Hekelaar RB REP

Reijer Hekelaar RB REP

Charlotte Hollander

Charlotte Hollander