Financiële Planning & Fiscaliteit

De financieel planners en fiscalisten van PYXIS staan voor een heldere koersbepaling die leidt tot concreet resultaat.

Vermogensstructurering

Hoe ziet uw optimale (fiscale) structuur eruit?

Als directeur-grootaandeelhouder hebt u diverse mogelijkheden om met uw vermogenscomponenten te schuiven, zowel zakelijk als privé. Ook als u een ondernemer met een eenmanszaak bent of in een vof onderneemt, kan het interessant om te kijken naar wat u privé aanhoudt of juist in de onderneming inbrengt. Zelfs als privépersoon kan het zinvol zijn om uw vermogen in box 3 op een andere wijze (fiscaal) te structureren.
Tot slot kunnen fiscale wetswijzigingen ertoe leiden dat u uw vermogensstructuur moet heroverwegen.

Hoe pakken wij dit voor u aan?

Een gecertificeerd financieel planner van PYXIS verplaats zich in uw situatie en helpt u om de keuzes te maken die bij uw leven passen.  Om tot de beste resultaten te komen beginnen wij graag met een brede oriëntatie. Wij inventariseren uw wensen en behoeftes. Daarna bepalen wij samen met de uitgangspunten. Aan de hand van deze uitgangspunten werken wij verschillende scenario’s voor u uit en bezien we met u welke vermogensstructuur het beste past. Eenvoud, overzicht en uitvoerbaarheid zijn daarbij naar onze mening essentieel.

Complete financiële planning

Het bovenstaande onderwerp is maar één facet van de financiële planning. Om juridisch en fiscaal gezien een optimum te bereiken, is een integrale benadering van groot belang. Wij kunnen u daarin uiteraard ondersteunen.

Met behulp van onze handige checklist kunt u zich een beeld vormen van wat er allemaal bij komt kijken.

Checklist financiële planning

Om inzicht te krijgen in uw financiële situatie kunt u hier een checklist downloaden als hulpmiddel ter voorbereiding op het eerste gesprek.

Onze Financiële Planning & Fiscaliteit professionals

Wij houden van korte lijnen, neem gerust direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Majorie Molegraaf RB CFP REP

Majorie Molegraaf RB CFP REP

Reijer Hekelaar RB REP

Reijer Hekelaar RB REP

Charlotte Hollander

Charlotte Hollander