Salarisadministratie & HR-Support

De salaris- en HR-professionals van PYXIS staan voor een heldere koersbepaling die leidt tot concreet resultaat.

Periodieke salarisverwerking

Bent u werkgever? Dan krijgt u automatisch te maken met de periodieke salarisverwerking. De vereiste nauwkeurigheid en de continu veranderende wet- en regelgeving maken de periodieke salarisverwerking tot een tijdrovende bezigheid.

Online Salarisadministratie

Voor de periodieke salarisverwerking maken wij binnen gebruik van de HR-Payroll software van Nmbrs®. Deze software is overzichtelijk en biedt u en uw medewerkers een duidelijk overzicht in onder meer de verloning.
Als werkgever hebt u altijd en overal inzicht in uw salarisadministratie. Wij betrekken u via de software bij verschillende HR-processen, zoals het accorderen van verlofaanvragen en het beheren en registreren van nieuw personen.
Via een zogenoemde ‘Werknemer login’ hebben uw werknemers altijd en overal inzicht in hun salarisgegevens. Denk hierbij aan loonstroken, jaaropgaven en verlofregistratie. Dit alles kunnen zij 24/7 eenvoudig bekijken via de beveiligde Nmbrs® app op hun smartphone of tablet of via een reguliere computer.

Meer dan alleen periodieke verwerking

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar. Niet alleen om de mutaties te verwerken en u te voorzien van een zuivere periodieke salarisverwerking, maar ook om u te informeren over de ontwikkelingen op het gebied van Personeel en Organisatie en HR. Een reden temeer om uw salarisadministratie aan ons uit te besteden!

Bel ons gerust wanneer u vragen heeft op 035 -799 35 00. Wij helpen u graag.

PYXIS Online & NMBRS

Ons portal PYXIS Online maakt samenwerken met ons snel en eenvoudig. Wilt u meer weten? Download dan het onderstaande overzicht.

Stel uw vraag:

6 + 2 =

Onze Salarisadministratie & HR-Support professionals

Wij houden van korte lijnen, neem gerust direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Michaela Klopman–Hofman RPP

Michaela Klopman–Hofman RPP