Periodieke salarisverwerking

Bent u werkgever? Dan krijgt u automatisch te maken met de periodieke salarisverwerking. De vereiste nauwkeurigheid en de continu veranderende wet- en regelgeving maken de periodieke salarisverwerking tot een tijdrovende bezigheid.

Salarisadministratie via PYXIS Online:

Via PYXIS Online heeft u altijd toegang tot uw periodieke salarisverwerking. Het portal geeft u direct inzicht in de verwerking en u kunt terugkijken in de verwerkingen van voorliggende perioden.

Uiteraard ondersteunen wij u door bij de periodieke salarisverwerking standaard de volgende stukken voor u klaar te zetten:

  • Salarisspecificaties
  • Loonjournaalposten
  • Betaaloverzichten en SEPA bestanden
  • Periodieke loonaangifte
  • Jaaropgaven

AVG compliant

Sinds mei 2018 moet ook u als werkgever voldoen aan de nieuwe Wet AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking). In ons Pyxis Online portal zijn uw gegevens en ook de gegevens van uw personeel goed beschermd.

Meer dan alleen periodieke verwerking

Ons enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar. Niet alleen om de mutaties te verwerken en u te voorzien van een zuivere periodieke salarisverwerking, maar ook om u te informeren over de ontwikkelingen op het gebied van Personeel en Organisatie en HR. Een reden temeer om uw salarisadministratie aan ons uit te besteden!

Bel ons gerust wanneer u vragen heeft op 035 – 694 21 28. Wij helpen u graag.

PYXIS Online & NMBRS

Ons portal PYXIS Online maakt samenwerken met ons snel en eenvoudig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Download dan het overzicht met de functionaliteit van de NMBRS software die wij via ons platform bieden.

NMBRS 2023

Onze salarisadministratie berichten en tips:

Vacature Medewerker Bedrijfsbureau

Functie:  Medewerker Bedrijfsbureau Standplaats: NAARDEN (Gemeente Gooise Meren)   Uren:  28 - 40 uur per week (flexibel in te delen is bespreekbaar) Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring als...

Wie zijn mijn erfgenamen, als ik geen testament heb?

Wie zijn mijn erfgenamen is een belangrijke vraag want als je geen testament hebt dan regelt de wet wie je vermogen erft en hoeveel men krijgt.

Beleggen in BV of privé? Onder het belastingpakket 2023…

Met wetsvoorstel Overbruggingswet box 3 zal de Wet IB 2001 worden gewijzigd met gevolgen voor de vraag: beleggen in BV of privé?

Vacature Medewerker Afdeling Salarisadministratie/HR

Functie:  Medewerker Afdeling Salarisadministratie/HR Standplaats: NAARDEN (Gemeente Gooise Meren)   Uren:  minimaal 24 uur per week Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur? Ben je...

Vacature Medewerker Fiscale Aangiften

Vacature:  Medewerker Fiscale Aangiften (Accountancy) Standplaats: NAARDEN (Gemeente Gooise Meren)   Uren:  minimaal 24 uur per week Voor ons moderne kantoor in Naarden zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend aangiftemedewerker die van aanpakken weet....

Samenwerken met de salarisadministratie adviseurs van PYXIS

Uitbesteden loont

Heeft u interesse in het uitbesteden van uw salarisadministratie, of wilt u hierover meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op met  een van de onderstaande formulieren. Vul het linker formulier in wanneer u het voor het eerst gaat uitbesteden en het rechter formulier wanneer u wilt overstappen van een van onze collega’s.

 

Salarisadministrateurs

  • Michaela Klopman – Hofman  RPP
  • Carl Grim

 

Van start gaan met PYXIS:

Kies hier hoe u van start wilt gaan:

Overstappen naar PYXIS:

Kies hier hoe u wilt overstappen: