Financiële Planning & Fiscaliteit

De financieel planners en fiscalisten van PYXIS staan voor een heldere koersbepaling die leidt tot concreet resultaat.

Vermogensopbouw

Hoe haalt u meer rendement uit uw vermogen?

Vermogensopbouw is een belangrijk onderdeel van de financiële planning. Voor de ene persoon is het uitbreiden van het vermogen het hoofddoel, voor de ander is het behoud van vermogen belangrijk. Pyxis kan u op deskundige wijze adviseren hoe u uw vermogensopbouw verantwoord kunt plannen om zo uw wensen en doelstellingen waar te maken.

Planmatig groeien

Ongeacht de omvang van uw vermogen is onze meerwaarde dat wij voor u kunnen onderzoeken of en hoe er minder belasting betaald zou kunnen worden en of de verhouding tussen risico, rendement en kosten past bij uw persoonlijke situatie. Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw vermogen planmatig groeit en u van inkomen voorziet.

Hoe kan Pyxis waarde toevoegen?

Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor de invulling van uw investeringen. Nadat wij uw financiële situatie in kaart hebben gebracht, adviseren wij u in een persoonlijk vermogensplan hoe u uw vermogensopbouw het beste kunt plannen door uw risico’s te beperken en rendement te optimaliseren. Een verantwoorde vermogensopbouw is altijd afhankelijk van de juiste balans tussen rendement en risico. Pyxis zal uw vermogen echter nooit beheren. Wij maken een plan voor uw vermogensopbouw en bevelen u desgewenst een vermogensbeheerder aan. Voor het tot stand brengen van dit contact ontvangen wij geen provisie. Wij zijn u graag van dienst bij het vergelijken van de verschillende voorstellen van banken en vermogensbeheerders.

Complete financiële planning

Bovenstaand onderwerp is maar één facet van een complete financiële planning. Om juridisch en fiscaal gezien een optimum te bereiken, is een integrale benadering van groot belang. Wij kunnen u daarin uiteraard ondersteunen. 

Met behulp van onze handige checklist kunt u zich een beeld vormen van wat er allemaal bij komt kijken. Ook zenden wij u graag informatie over een of meer onderwerpen toe.

Checklist financiële planning

Om inzicht te krijgen in uw financiële situatie kunt u hier een checklist downloaden als hulpmiddel ter voorbereiding op het eerste gesprek.

Onze Financiële Planning & Fiscaliteit professionals

Wij houden van korte lijnen, neem gerust direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Majorie Molegraaf RB CFP REP

Majorie Molegraaf RB CFP REP

Reijer Hekelaar RB REP

Reijer Hekelaar RB REP

Charlotte Hollander

Charlotte Hollander