Accountancy & Finance

De accountants en fiscalisten van PYXIS staan voor een heldere koersbepaling die leidt tot concreet resultaat.

Uitbesteden administratie

Uitbesteden administratie betekent voor ons dat we uw administratie volledig voor u verwerken. U kunt ook (deels) zelf uw administratie bijwerken en online samenwerken met ons. Wij kijken dan online periodiek met u mee en voorzien u van advies.
Behalve dat het voeren van een correcte administratie wettelijk verplicht is, heeft u als ondernemer ook veel voordelen bij het uitbesteden van de administratie. Wij kunnen samen met u reageren op marktontwikkelingen, het ideale investeringsmoment bepalen en proberen uw rendement te verbeteren.

Efficiënt en online samenwerken

PYXIS heeft gecertificeerde TWINFIELD specialisten in dienst die alle ins en outs van deze online boekhoudsoftware kennen. Als u ons vraagt een omgeving voor u in te richten, doen wij dat met deze software. Wij kunnen u dan optimaal ondersteunen bij het gebruik maken van alle gemakken die deze software u biedt. Uiteraard beschikt PYXIS ook over ruime kennis van en ervaring in andere gangbare softwarepakketten.

Optimale ondersteuning

Door de online boekhouding kunnen wij u optimaal ondersteunen bij het voeren van een financiële administratie. U heeft altijd inzicht in uw eigen administratie en factureren gaat gemakkelijk en snel.

Alle denkbare softwareapplicaties kunnen online worden benaderd. Hierdoor kunt u:

  • Online aangiften, loonstroken, jaarrekeningen en rapportages inzien, bij elk nieuw document dat voor u beschikbaar komt, ontvangt u van ons een e-mail notificatie.
  • Uw eigen informatie, bestanden en documenten met ons delen.
  • Uw elektronische handtekening plaatsen onder een belastingaangifte en/of jaarrekening en dit direct online versturen naar de Kamer van Koophandel en/of de Belastingdienst.
  • Direct werken in applicaties als Basecone, Twinfield en NMBRS.
  • Zeker zijn dat uw informatie veilig opgeslagen is en geback-upt wordt.
  • Begeleiding krijgen bij het starten van uw administratie

Begeleiding bij het starten

Wij helpen u graag om dit traject voor u en uw onderneming zo efficiënt mogelijk van start te laten gaan. Neem contact op met een van onze specialisten: Timo SasaboneNick Jägers, Jet de Rijcke of Juliën van Dorp.

Stel uw vraag:

3 + 14 =

Onze Accountancy & Finance professionals

Wij houden van korte lijnen, neem gerust direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.