Zorgaccountant

De zorgaccountants van PYXIS staan voor een heldere koersbepaling die leidt tot concreet resultaat.

Zorgaccountant

Wij kennen de specifieke regels en uitdagingen die gelden binnen de zorg en kunnen u daarom optimaal ondersteunen bij uw financiële vraagstukken. Of u nu een (waarnemend) huisarts, tandarts, fysiotherapeut of verloskundige bent, de professionals van PYXIS staan voor u klaar met onze deskundigheid en persoonlijke benadering.

Een gezonde bedrijfsvoering

Met de jarenlange ervaring van onze specialisten kunnen we met zekerheid zeggen dat uw zorgpraktijk bij ons in betrouwbare handen is. Wij kunnen u alle fiscale en financiële (administratieve) werkzaamheden uit handen nemen. Deskundig advies is hierbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast begeleiden we graag starters in de zorg en hebben we ervaring in het overnemen of verkopen van zorgpraktijken.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Bent u benieuwd of PYXIS ook uw accountancy zaken of financiële planning kan verzorgen binnen uw beroepsgroep gerelateerd aan de zorg? Neem dan contact met ons op, wij ontzorgen u graag.

1 + 4 =

Stel uw vraag:

5 + 8 =

Jeroen weet erg goed in te spelen op onze wensen en meet zich daarbij een actieve houding aan. Jeroen heeft zich echt verdiept in onze branche en kunne daardoor goed met hem sparren. Zijn team sluit daar goed op aan. Allemaal aardige professionele mensen. Wij bevelen dit kantoor zeker bij andere aan en hebben dat ook al een paar keer gedaan.

Onze Accountancy & Finance professionals

Wij houden van korte lijnen, neem gerust direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.